landart.se
för medlemmar
Menu

deltagande konstnärer

Martinka | Oscar Bobrikova | de Carmen

Sofia Sundberg

Johan Tiren

Jette Mellgren

Emille de Blanche

Joel Danielsson

(X)sites Sjuhäradsrundan 2018

(X)sites Sjuhäradsrundan 2018 blir en utställning med platsspecifik konst utefter Sjuhäradsrundan. Vernissage 30 juni. Konstnärerna kommer till platserna 18 maj och på börjar arbetet 11 juni. Varje plats har en historia och under tiden mellan 18 maj och 11 juni kommer platserna att uppmärksammas med publika arrangemang.

Efter 28 juni kommer konstnärerna presentera sina verk med text, bild och video via ikonerna här till vänster här, på denna webbadress.

Intill varje konstverk utefter leden kommer en (X)sites-stolpe att monteras. Där finns en kort info om verket, och en QR-kod som leder till konstnärens presentation här, på denna webbadress. (Koden läsas av med en smart-phone).

Emille de Blanche www.emilledeblanche.com

Joel Danielsson

Martinka Bobrikova www.bobrikovadecarmen.org

Johan Tiren www.johantiren.com

Sofia Sundberg

Jette Mellgren www.jettemellgren.dk

(X)sites koncept

Konstnärscentrum Väst arrangerar (X)sites Sjuhäradsrundan i samarbete med Västra Götalandsregionen, Sjuhärads kommunalförbund och kommunerna Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga. Projektet medfinansieras också av Postkodlotteriets kulturstiftelse, Kulturrådet. Vi samarbetar även med Ljudkonst i Sjuhärad, Begrepppsverkstan och Konstitutet.

Bakgrund

Konstnärscentrum Väst arrangerar (X)sites Sjuhäradsrundan i samarbete med Västra Götalandsregionen, Sjuhärads kommunalförbund och kommunerna Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga. Projektet medfinansieras också av Postkodlotteriets kulturstiftelse, Kulturrådet, GIBCA Extended. Vi samarbetar även med Ljudkonst i Sjuhärad, Kalvfestivalen, Kulturlandskapet, Begrepppsverkstan och Konstitutet.

Konstnärscentrum väst

Konstnärscentrum väst är en konstnärsdriven organisation med uppdrag från Kulturrådet att verka för kompetens-höjande arbets- och inkomsttillfällen till yrkesverksamma konstnärer. För vidare information se:Kc-väst eller konstnarscentrum

Sjuhäradsrundan

Vidare information om ledens estetiska värden kan ses på:

Google Maps

Cykelledensjuharadsrundan.se

Fmis.raa.se (Kulturhistoria)

relaterad

video

ladda ner broschyren

landart.se

konstnärscentrum väst, erik dahlbergsgatan 6, 411 26 göteborg, +46 (0)31-711 54 47